Str. Almasului nr 166 Localitatea Almas com Garcina jud. Neamt, Tel: +40 722 236 307

Plati securizate 3D Secure

 

 1. Carduri acceptate: Acceptăm carduri de credit/debit Mastercard si Visa.
 2. Securitate: Utilizăm tehnologii de criptare pentru a proteja datele cardului dvs. și pentru a asigura plăți securizate.
 3. Autentificare 3D Secure: Implementăm autentificarea 3D Secure pentru tranzacții sigure și pentru a vă proteja împotriva fraudelor.
 4. Autorizare: Plata va fi autorizată doar după confirmarea reușită a detaliilor cardului și a autentificării cu succes.
 5. Politica de returnare: Pentru informații despre returnări și rambursări, vă rugăm să consultați politica noastră de returnare disponibilă pe site.
 6. Facturare: Plata va fi procesată în momentul efectuării comenzii și va apărea pe extrasele de cont sub numele nostru sau al partenerului nostru de procesare a plăților.
 7. Confidențialitate: Datele dvs. personale și financiare sunt protejate conform politicilor noastre de confidențialitate.
 8. Suport: Pentru orice întrebări sau asistență legate de plăți, vă rugăm să ne contactați

 

Plata securizată 3D Secure implică mai mulți pași pentru a asigura autentificarea titularului cardului în timpul unei tranzacții online. Iată cum se realizează o plată 3D Secure:

 1. Inițierea plății: Utilizatorul începe procesul de plată la comerciant, selectează produsele sau serviciile și apasă pe butonul „Plătește” sau „Finalizează comanda”.
 2. Introducerea datelor cardului: Utilizatorul este redirecționat către pagina de plată a procesatorului de plăți, unde trebuie să completeze informațiile cardului, cum ar fi numărul cardului, data de expirare și codul CVV.
 3. Autentificarea 3D Secure: După ce datele cardului sunt introduse, utilizatorul este redirecționat către pagina de autentificare 3D Secure. Aici, se cere introducerea unei parole temporare sau a unui cod OTP (One-Time Password) primit pe telefon sau e-mail. Unele servicii pot impune și o a doua fază de autentificare, cum ar fi răspunderea la o întrebare de securitate.
 4. Verificarea autentificării: Sistemul 3D Secure verifică codul introdus și autentificarea utilizatorului. Dacă autentificarea reușește, tranzacția este aprobată. Dacă autentificarea eșuează, tranzacția poate fi respinsă sau solicitată o altă formă de autentificare.
 5. Finalizarea plății: După ce autentificarea a reușit, tranzacția este procesată și completată, iar utilizatorul primește o confirmare a plății.
 6. Eliberarea de responsabilitate: În cazul plății 3D Secure, comerciantul și emitentul cardului au responsabilități clare pentru tranzacții. Emitentul cardului este responsabil pentru autentificare, în timp ce comerciantul se bucură de o protecție suplimentară împotriva fraudelor.