Str. Almasului nr 166 Localitatea Almas com Garcina jud. Neamt, Tel: +40 722 236 307

Oferte

10 Dec

Revelion 2021 in Neamt

De Revelion punem la dispozitie intreaga locatie preferabil unui grup, cu toate mesele si cina festiva inclusa, pentru minim 3 nopti.

Pretul estimativ este de 300 lei / noapte pentru adulti si cuprind cazarea si toate mesele (mic dejun, pranz si cina plus masa festiva). Copii intre 5-12 ani au 50% reducere.

Capacitatea noastra este de 35 de persoane, adulti si copii, impartite intr-un numar de 11 camere, dintre care 3 sunt apartamente.

Detaliile camerelor :

  • 2 camere duble matrimoniale dotate cu baie proprie;
  • 5 camere triple: pat matrimonial + un pat single suplimentar dotate cu baie proprie si balcon;
  • 1 suita standard de 4 locuri: camera cu pat matrimonial + living cu pat matrimonial si canapea extensibila dotata cu baie proprie si balcon ( camerele nu sunt separate cu usa);
  • 1 suita superioara de 4 locuri: camera cu pat matrimonial + living cu pat matrimonial si canapea extensibila, dotata cu baie proprie cu cada cu hidromasaj si balcon ( camerele nu sunt separate cu usa);
  • 1 suita junior de 4 locuri: camera cu pat matrimonial si canapea extensibila, dotata cu baie proprie, la mansarda;
  • 1 suita superioara de 4 locuri la mansarda: camera cu pat matrimonial + living cu canapea extensibila, decomandata, dotata cu baie proprie si balcon.

In cazul rezervarii intregii pensiuni, costul total al cazarii este 12.600 lei, pentru 3 nopti, iar toate mesele ( mic dejun, pranz si cina, plus masa festiva ) ar ajunge la 14.800 lei.

Daca aveti nevoie de detalii, va rugam sa ne contactati.